Zamieszczone przez mmiscior
Poza tym widze zaczyna sie robic w tej polsce jak w ameryce. O byle co sady, jakies sprawy itp. Jak ci sie posypie klima albo wiazka elektryczna silnika przetrze i przerwie daleka podroz to tez sie sadzic bedziecie? Bo nie powiedzial ci sprzedawca? Ten czlowiek ani skoda nie sa wszechwiedzacy ani wrozkami tez nie sa...Wymyslili auto, wyprodukowali i testuja na ludziach. Pewnie w przyszlych konstrukcjach tego bledu nie popelnia.
Sledze troche Twoj temat, rozumiem Twoj bol no ale widocznie naprawde tttm. Zla konstrukcja ukladu napedowego albo zawieszenia. Ale jak dla mnie to kierownica jest do trzymania a nie patrzenia na nia. Mialem civica ze 170 konnym silnikiem i szpera, przy starcie na mokrym i skreconych kolach (nawet lekko) wyrywal kierownice i ciagnal do srodka zakretu. I co sad bo nie powwiedzieli? Wiem o tym i uwazam.
Wiem moja wina bo nie sprawdzilem przed kupnem ze jest niebezpieczny i moze w waszym wypadku tez tak jest. Trzeba bylo sprawdzic lepiej przed zakupem. Bo napewno byla taka mozliwosc. Chore to sie wszystko zaczyna robic.
Pozdrawiam,
P.s. tez jestem skodziarzem. Podejrzewam ze zaraz gora to usunie ale moze ktos to przeczyta.
P.S. smiesza mnie ci rzeczoznawcy z TVN dziadki z wasem co zaczynali na fiatach tacy wielcy znawcy motoryzacji.
Komentarz